Originální dárek pro manželku – KARAMELKOV
❤️Doprava ZDARMA při koupi 2 kusů. Kupón: DOPRAVAZDARMA

Originální dárek pro manželku

Originální dárek pro manželku

Milujete svou ženu a přejete si věnovat jí něco skutečně výjimečného? Něco, co poukáže na její výjimečnost a originalitu? Dostala od Vás již spoustu dárků a Vy si lámete hlavu s tím, co by jí udělalo opravdovou radost nyní? Víte, že Vaše milovaná žena si potrpí na sladké, ale zároveň ocení osobní dárek?

Tak to jste u nás správně! S personalizovanými karamelkami se Vám to zajisté povede. S tímto originálním dárkem uděláte Vaši milovanou skutečně šťastnou. Vykouzlete úsměv na tváři Vaší drahé a potěšte její chuťové buňky. Na karamelku můžete napsat své milé krátký vzkaz a vyjádřit jí city, popřípadě si nechat vepsat Vaše jména.  

Vyberte si z více než padesáti vzorů. Jakmile si vyberete ten správný vzor, doplňte na karamelku jméno Vás dvou, Vaší milé nebo vepište krátký vzkaz. Můžete například kratičkou větu: Mám tě rád/a, miluji tě.  Je to jen na Vás. Vždy po přijetí objednávky Vám zašleme grafický návrh. Kdybyste si nevybrali žádný z námi nabízených vzorů, nevadí. Zašlete nám do chatu nebo na náš email Vaši konkrétní představu a náš profesionální grafik vytvoří vzhled karamelky přímo Vám na míru. Na karamelku můžete vložit také vlastní fotografii, či změnit barvu pozadí, které nabízíme. Ideální dárek pro Vaši milovanou, naleznete v sekci KARAMELKY Z LÁSKY: