Originální dárek pro maminku – KARAMELKOV
❤️Doprava ZDARMA při koupi 2 kusů. Kupón: DOPRAVAZDARMA

Originální dárek pro maminku

Originální dárek pro maminku

Máma. Je to slovo, které v nás vzbuzuje neskutečné emoce. Maminka je člověk, který zde vždy pro nás byl a na kterého se můžeme spolehnout. Oplatit vše co pro nás dělá a dělala, jde jen těžko, zato jí můžeme ukázat vděčnost, alespoň originálním dárkem, který poukáže na její výjimečnost a snadno za nás řekne co všechno pro nás znamená. Víte, že Vaše milovaná maminka si potrpí na sladké a zároveň jí také chcete věnovat něco opravdu osobního?

S naší personalizovanou karamelkou vytvoříte skutečně nezapomenutelný zážitek a darujete něco co Vaše máma ještě nikdy nedostala.

Naše karamelky jsou vyráběné dle tradiční receptury nezměněné více než 30 let. Jsou naprosto jedinečné, vynikající, lahodné a při každém ukousnutí se doslova rozplývají na jazyku. Svěží karamelky jsou charakteristické svou měkkostí a táhnoucí se konzistencí, přičemž časem se stávají delikátně křupavé. 

Na výběr máte z více než padesáti vzorů. Jakmile si vyberete ten správný pro ni, můžete doplnit na karamelku libovolný text. Například vepište jméno maminky, napište krátký vzkaz, či vložte Vaší společnou fotografii. Je to jen a jen na Vás. Vždy po přijetí objednávky Vám zašleme grafický návrh. Kdybyste si nevybrali žádný z námi nabízených vzorů, nevadí. Zašlete nám do chatu nebo na náš email Vaši konkrétní představu a náš profesionální grafik vytvoří vzhled karamelky přímo Vám na míru. Jakmile budete se vzhledem karamelky skutečně spokojení, tak začneme pracovat na celém procesu objednávky. Ideální dárek pro mámu naleznete v sekci KARAMELKY PRO MAMINKU.