Dárek k narozeninám – KARAMELKOV
❤️Doprava ZDARMA při koupi 2 kusů. Kupón: DOPRAVAZDARMA

Dárek k narozeninám

Dárek k narozeninám

Už se to blíží! A my začínáme pěkně panikařit…Stále nemáme vybraný dárek pro oslavence. Čokolády, alkohol dostává každoročně, což o to, ale jaký dárek vybrat právě teď, když chceme být skutečně originální? Chceme levný dárek, ale zároveň dárek, který vyrazí dech. Co teď?

Máme pro Vás řešení! Poradíme Vám s výběrem jedinečného dárku, kterým stoprocentně zaujmete a také potěšíte chuťové buňky oslavence.

Jakožto první e-shop svého druhu v České republice si Vám dovolujeme představit personalizované karamelky s potiskem. Jednoduše si u nás můžete vybrat z více než padesáti vzorů a nechat si vepsat na karamelku libovolný text. Překvapte oslavence tím, že najde na obalu své jméno, přání, či dokonce Vaši společnou fotografii. Je to jen a jen na Vás. Jakmile si vyberete ideální motiv, zašleme Vám nazpátek grafický návrh. Kdybyste si nevybrali žádný z námi nabízených vzorů, nevadí. Zašlete nám do chatu nebo na náš email Vaši konkrétní představu a náš profesionální grafik vytvoří vzhled karamelky přímo Vám na míru. Jakmile budete se vzhledem karamelky skutečně spokojení, tak zahájíme celý proces objednávky. Naše karamelky jsou vyráběné dle tradiční receptury nezměněné více než 30 let. Jsou naprosto jedinečné, vynikající, lahodné a při každém ukousnutí se doslova rozplývají na jazyku. Svěží karamelky jsou charakteristické svou měkkostí a táhnoucí se konzistencí, přičemž časem se stávají delikátně křupavé. 

Narozeninové motivy